OPPSAL 

SKOLES MUSIKKORPS


Spille i korps


I Oppsal skoles musikkorps ønsker vi å gi alle god musikkopplæring samtidig som vi har høy prioritet på trivsel med bl.a. turer og konserter. Vi synes også at det kan være verdt å nevne at korpset er med på å danne nettverk på tvers av klassetrinn og alderstrinn, noe som er viktig for nærmiljøet. Musikalitet handler om å lytte, samt å ta hensyn til hverandre. Vi er stolt av å kunne skape et flott ungdomsmiljø i bydelen. 


Vil du melde deg inn?

Klikk her for å gå til elektronisk innmeldingsskjema.

NB! Send mail med innmelding dersom dere ikke får fylt i og sendt.

post@oppsalskolekorps.orgDu lærer å spille et instrument!

Har du først lært noter og kan spille et instrument, så er ikke veien lang til å kunne spille flere. Du kan få nye venner. Du kan bli med på turer. Noen ganger spiller vi f.eks. bowling sammen eller drar på konsert, men vi har også vært på lengre turer.

En gang i uken får du spilletime med instruktør. Det er ikke nødvendig å kunne spille fra før, – du får opplæring. Du spiller sammen med andre på samspilløvelse.


Opptak

Korpset har hovedopptak etter skolestart på høsten. Når man melder seg inn får man tildelt spilletime og instrument så raskt som mulig.


Vi har delt korpset opp i fire forskjellige grupper.

- Aspirant

- Junior 1

- Junior 2

- Hovedkorps


Vi sikrer god opplæring gjennom vår dirigent og våre instruktører som er faglærte på sine områder. Korpsdagene er fortrinnsvis enkelttimer på mandag og samspill på onsdag. Ved fravær må det gis besked til instruktør/dirigent.


Hva koster det å være med i korpset?

Pris pr. semester kr. 1400.- Man må betale full semesteravgift selv om man slutter midt i semesteret.

Man betaler inn et depositum på kr. 1500.- for lån av instrument.


Spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss eller ta en titt på ofte stilte spørsmål.